Incompany workshop Digitalisering – een eigen stappenplan voor uw parkeerbeheer

Een vliegende start in uw gemeente samen met alle disciplines.

Foto: Pascal Blanchet

Foto: Pascal Blanchet

Steeds meer gemeenten begeven zich op de snelweg van de digitale parkeerketen. Logisch, want het leidt tot een efficiënter proces en biedt kansen voor een verdere professionalisering van het parkeerbeheer. Technisch is al veel mogelijk, maar de organisatorische, juridische en maatschappelijke praktijk blijkt vaak weerbarstig. Hoe te handelen en waar te beginnen?

In deze workshop bespreken onze specialisten met u de mogelijkheden om in te voegen op deze digitale snelweg. Wij sluiten aan bij uw specifieke gemeentelijke situatie: welke systemen zijn werkend, welke kunnen worden aangepast en waar liggen kansen voor nieuwe functionaliteiten? En vooral: hoe dit te realiseren, met welke aanvliegroutes?

Resultaat
Na deze workshop beschikt u over relevante basiskennis van de materie en een, waar mogelijk breed gedragen, startpunt van waaruit alle disciplines verder kunnen op het gebied van de digitalisering.

Voor wie
De digitale parkeerketen vraagt om een nauwe samenwerking tussen alle kennisvelden en clusters. Daarom is deze workshop bestemd voor alle bij parkeren en digitalisering betrokken functionarissen van onder andere KCC, Handhaving, Informatie & Automatisering, Beleid, Beheer en Communicatie.

Tijd
Dagdeel (ca. 4 uur)

Locatie
Incompany, bij u op locatie of desgewenst bij Spark in Leidschendam

Prijs
Euro 1.850,- (excl. BTW)

Meer info?
Bel Arie Pijp, Pieter Delleman of Stan van de Hulsbeek op 070-3177005

Aanmelden
Via 070-3177005, spark-parkeren.nl/contact of stuur een mailtje naar info@spark-parkeren.nl