Collega Ed te gast bij boekencafé Economie & Ruimte

Collega Ed is als co-auteur van de publicatie ‘Parkeren en ruimte’ te gast bij het boekencafé van Economie & Ruimte. Bekijk het filmpje.

Het E&R Boekencafé van Economie & Ruimte vindt drie keer per jaar plaats. Tijdens dit café wordt een aantal boeken besproken, met een schrijver of lezer die innoverende en interessante thema’s aansnijdt.

Het realiseren van parkeren is in de praktijk vaak een strijd binnen een gemeentelijke organisatie en tussen gemeente en externe stakeholders. En dat is jammer. De vraag is hoe wij het parkeervraagstuk in ruimtelijke ontwikkelingen leuker kunnen maken en deze sneller in betere oplossingen laten resulteren. De publicatie ‘Parkeren en ruimte‘ geeft inzicht in de verschillende rollen en belangen die om de hoek kijken bij het parkeervraagstuk, maar biedt ook praktische handvatten voor de verdere uitwerking. Meer weten? Lees hier verder.

‘Parkeren en ruimte’ is inhoudelijk volledig verzorgd door Spark. Naast Martin Blankendaal, Ernst Bos en Pieter Delleman is Ed van Savooyen één van de auteurs.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, Facebook & LinkedIn