Invoering bezoekersontheffing Den Helder

In samenwerking met de opdrachtgever en de beheerder heeft Spark gekeken hoe de bezoekersontheffing zo efficiënt mogelijk ingeregeld kan worden, zonder hierbij enorme investeringen te hoeven doen.

Foto: Spark

Vorig jaar heeft de gemeente Den Helder het betaald parkeren in de gemeente opgeheven. Dit leidde echter tot te veel ongemakken, waardoor er alsnog besloten werd om per 1 maart de blauwe zone in te voeren in de gemeente. Sinds begin mei is het aantal uur dat men kan parkeren met de blauwe schijf verhoogd naar 5 uur. Dit blijkt in sommige gevallen nog niet voldoende toereikend. Daarom wordt het vanaf begin juli mogelijk voor de bewoners van de stad om een bezoekersontheffing aan te vragen.

In samenwerking met de opdrachtgever en de beheerder is gekeken hoe de bezoekersontheffing zo efficiënt mogelijk ingeregeld kon worden, zonder hierbij enorme investeringen te hoeven doen. Gelukkig bood de reeds bestaande webshop van de beheerder deze mogelijkheid.

Vanaf begin juli kunnen de bewoners van de stad (woonachtig in de blauwe zone) via de webshop gemakkelijk een bezoekers ontheffing aanvragen.

Op de hoogte blijvenVolg ons op TwitterFacebook & LinkedIn
Of meld je (gratis) aan voor Update