Implementatie-manager Garageparkeren Amsterdam

Garageparkeren Amsterdam heeft een aanbesteding gehouden voor het vervangen van de parkeersystemen. Om deze ombouw in goede banen te leiden is een implementatiemanager aangesteld.

Garageparkeren Amsterdam heeft een aanbesteding gehouden voor het vervangen van de parkeersystemen. Op basis van een programma van eisen is vervolgens een raamovereenkomst met de geselecteerde parkeerleverancier van parkeerapparatuur afgesloten.

Ter ondersteuning van de ombouw van 30 parkeervoorzieningen heeft de gemeente Amsterdam een aanbesteding gehouden voor een implementatiemanager. Spark heeft zich hiervoor ingeschreven en kwam op basis van kennis en ervaring als winnaar uit de bus.

Onze implementatiemanager is inmiddels voor 3 dagen per week aan de slag. De implementatiemanager geeft leiding aan de integrale projectorganisatie en is verantwoordelijk voor het vaststellen van de benodigde configuratie t.b.v. de gewenste functionaliteit, het uitvragen en beoordelen van offertes en de daadwerkelijke uitvoering.

Wanneer alle 30 parkeergarages zijn voorzien van nieuwe apparatuur, zijn deze voorbereid op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van kentekenherkenning, reserveren, e-ticketing en vergunninghoudersparkeren.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter LinkedIn
Of meld je (gratis) aan voor Update