Het ultieme parkeerconcept voor kantoren & multi-tenant gebouwen

In opdracht van CBRE-Global Investors, heeft Spark voor Hojel City Center Utrecht een ultiem en baanbrekend parkeerconcept bedacht.

Door de veranderende wereld van het parkeren bij kantoren en die van het openbaar parkeren samen te brengen in één parkeerconcept, is voor eigenaren, huurders, medewerkers, bezoekers, leveranciers en parkeerbeheerders een systeem ontwikkeld, waarmee al deze stakeholders voorbereid zijn op de toekomst. Een concept waar men veel parkeerplezier aan kan beleven.

Of het nu het inrichten van flexibele bedrijfspools is, het reserveren op kenteken voor bezoekers, het afhandelen van intercomoproepen door meerdere recepties, het verwerken van onverwacht bezoek aan één van de huurders of zelfs buiten kantoortijden de mogelijkheid om betaald parkeren in te voeren, het behoort tot de mogelijkheden.

Het beheer door één centrale receptie of juist door elke huurder individueel, maar ook voorbereid om het beheer op afstand vanuit een centrale meldkamer te voeren, is eigenlijk voor elke denkbare vorm van beheer binnen dit parkeerconcept wel een passende oplossing.

Het resultaat: een snellere afhandeling van verkeer, grote betrokkenheid bij huurders, een tevreden eigenaar, maar bovenal voor elk type parkeerder altijd wel een parkeerplaats vrij.

Kortom: het ultieme parkeerconcept voor kantoren en multi-tenant gebouwen.

Meer informatie of wilt u ook eens met ons van gedachten wisselen?
Neem contact op met Pieter Bergsma via pieterbergsma@spark-parkeren.nl of via 070 3177 005 of 06 489 811 29.