Herinrichting parkeerterrein AH Bergen op Zoom

Ahold vraagt Spark een ontwerpstudie voor de functionele inrichting van haar terrein uit te voeren waarin de belangen van de supermarkt worden gewaarborgd, maar waar ook ruimte wordt gecreëerd om de wensen van de ontwikkelaar mee te nemen.

Het parkeerterrein van de Albert Heijn supermarkt aan de Glacisstraat in Bergen op Zoom was aan groot onderhoud toe. De huidige verharding liep tegen het einde van zijn levensduur aan. Met het benodigde onderhoud ontstond ook de mogelijkheid om de functionele inrichting van het terrein te heroverwegen.

Naast het onderhoud speelde ook een nieuw te realiseren wooncomplex, aangrenzend aan het terrein, een rol. Vanuit de ontwikkelaar ontstonden ook belangen met betrekking tot de inrichting en de functionaliteit van het terrein.

Ahold heeft aan Spark gevraagd een ontwerpstudie te maken waarin de belangen van de supermarkt worden gewaarborgd, maar waar ook ruimte wordt gecreëerd om de wensen van de ontwikkelaar mee te nemen.

Spark heeft verscheidene ontwerpen gemaakt waarin gezocht is naar de optimale parkeerkundige inrichting van het terrein, waarin ook de belangen van de verschillende partijen worden gerepresenteerd.

Na het bespreken van de initiële ontwerpen is een definitief ontwerp opgesteld. In dit ontwerp is de functionaliteit van het parkeerterrein voor de supermarkt gewaarborgd, is de functionaliteit geoptimaliseerd en zijn de wensen van de ontwikkelaar zoveel mogelijk tot uiting gekomen.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE