Contractmanager parkeergarage Den Haag

Gemeente Den Haag heeft Spark gevraagd om de rol van contractmanager a.i. te vervullen voor parkeergarage De Zeeheld. En zorg te dragen voor de aanbesteding van het parkeerbeheer en het parkeersysteem ervan.

Impressie parkeergarage De Zeeheld

Gemeente Den Haag is eigenaar van diverse parkeervoorzieningen in de stad zoals parkeerterreinen in Scheveningen, een honderdtal bewonersgarages, twee Vol Automatische Autobergingen en garage De Zeeheld. Deze laatste garage gelegen in het Zeeheldenkwartier wordt na een renovatie komende zomer door de ontwikkelaar overgedragen aan de gemeente. De handhavingsorganisatie (afdeling Uitvoeringsbeleid en Projecten) is verantwoordelijk voor het contractmanagement.

De komende periode ondersteunt Spark de gemeente Den Haag met diverse werkzaamheden op het gebied van contractmanagement. Hier vallen taken onder als het monitoren van diverse contracten inclusief de Service Level Agreement, administratie, opstellen van budgetten, technisch onderhoud en het onderhouden (intern en extern) van diverse contacten met de verschillende betrokken stakeholders (huurders, beheerders, leveranciers).

Daarnaast zal Spark in de rol van contractmanager zorg dragen voor de aanbesteding van het parkeerbeheer en het parkeersysteem voor de parkeergarage De Zeeheld, welke in de zomer van 2020 haar deuren zal (her-)openen. Op deze manier wordt gemeente Den Haag optimaal ontzorgd en ondersteund in haar werkzaamheden op het gebied van contractmanagement.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE