Business case parkeersysteem AO Development

AO Development vraagt Spark in kaart te brengen welke aanpassingen doorgevoerd moeten worden aan het parkeersysteem van een ontwikkeling om zowel de bestaande gebruikers als nieuwe huurders en bezoekers te kunnen faciliteren.

Foto: AO Development

Het oude hoofdkantoor van Douwe Egberts in Utrecht is door AO Development herontwikkeld. Inmiddels zijn naast een hotel (Aparthotel 2L De Blend) en een restaurant (Mr Black & the White Ox) ook diverse kantoorunits en vergaderzalen gerealiseerd.

AO Development heeft Spark benaderd met de vraag: welke aanpassingen dienen doorgevoerd te worden aan het parkeersysteem? Zodat zowel de bestaande gebruikers als ook nieuwe huurders en bezoekers gefaciliteerd kunnen worden.

In overleg heeft Spark vervolgens een volledige business case opgesteld waarin de verschillende type parkeerders en een parkeerregime gedefinieerd zijn. Daarnaast zijn de benodigde investeringen en verwachte kosten inzichtelijk gemaakt. Niet alleen voor de inkoop van een nieuw parkeersysteem, maar ook de beheerkosten. Tenslotte is een raming gemaakt van de te verwachten inkomsten.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter LinkedIn
Of meld je (gratis) aan voor Update