Aanbesteding parkeerapparatuur Yours Leiden

Syntrus Achmea Real Estate & Finance realiseert circa 1785 centraal gelegen energiezuinige studenten- en starterswoningen. Voor de aanschaf van parkeerapparatuur in de parkeervoorzieningen heeft Spark een pve opgesteld en de aanbesteding begeleid.

Foto: leidenisyours.nl

Syntrus Achmea Real Estate & Finance realiseert namens verschillende pensioenfondsen circa 1785 centraal gelegen energiezuinige studenten- en starterswoningen in Leiden. De projectlocatie ligt aan de Lammenschansweg op een steenworp afstand van NS-station Lammenschans en het Polderpark Cronesteyn.

Voor de fietsen van deze bewoners is een inpandige fietsenstalling op straatniveau voorzien.

Middels abonnementen kunnen de bewoners een parkeerplaats voor hun auto in een van de drie parkeervoorzieningen huren. Ook hun bezoekers zijn hier welkom.

Om het autoparkeren voor zowel de bewoners als hun bezoekers optimaal te kunnen faciliteren, is gekozen voor de aanschaf van parkeerapparatuur in de parkeervoorzieningen. De eisen en wensen die gesteld worden aan dit parkeersysteem heeft Spark vastgelegd in een programma van eisen. Door middel van een aanbestedingstraject begeleid door Spark, zijn leveranciers gevraagd een offerte uit te brengen voor de aanschaf ervan.

Op deze manier verwacht Yours Leiden zowel de bewoners als haar bezoekers in de toekomst gastvrij te kunnen ontvangen.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE