Aanbesteding parkeerapparatuur LangeLand Ziekenhuis

Het LangeLand Ziekenhuis Zoetermeer wil haar patiënten en bezoekers optimaal blijven faciliteren. Zij vraagt Spark de aanbesteding voor nieuwe parkeerapparatuur te begeleiden tot en met de oplevering en ingebruikname ervan.

Foto: Ron Jenner

Het LangeLand Ziekenhuis is het medisch centrum voor de regio Zoetermeer en omstreken. Het LangeLand Ziekenhuis is gelegen aan de Toneellaan in Zoetermeer. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en parkeren kan de patiënt of bezoeker op het terrein direct voor de hoofdingang.

Vanwege de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch centrum op het terrein van het ziekenhuis is er behoefte aan extra parkeerplaatsen. Om die reden zal er een parkeergarage worden gerealiseerd op het voormalige parkeerterrein van Rivierduinen (achter het ziekenhuis). Ook zal de parkeerapparatuur op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis worden vervangen door nieuwe apparatuur.

Om kwaliteit en efficiëntie te garanderen is een programma van eisen opgesteld, geldend voor de parkeerapparatuur voor zowel het terrein als de te realiseren parkeergarage.

Voor de te volgen aanbestedingsprocedure heeft Spark een aanbestedingsleidraad opgesteld. Met behulp hiervan heeft een leverancier de vervanging van de parkeerapparatuur van beide parkeervoorzieningen van het LangeLand Ziekenhuis gerealiseerd.

Spark heeft deze aanbesteding begeleid tot en met de oplevering en ingebruikname van de nieuwe apparatuur. Met deze aanpak wil LangeLand Ziekenhuis haar patiënten en bezoekers optimaal faciliteren. Nu en in de toekomst.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE