Aanbesteding beheer garages Roermond

Roermond heeft twee garages in eigendom en exploitatie. Het parkeerbeheer is uitbesteed. Omdat deze beheerovereenkomst afliep is via een aanbesteding een nieuwe overeenkomst afgesloten. Spark heeft de aanbesteding georganiseerd en begeleid.

Roermond, bekend om haar historisch centrum en outlet winkels, is gelegen in de provincie Limburg.

De gemeente Roermond heeft twee parkeergarages in eigendom en exploitatie, parkeergarages Kazerneplein en Stationspark. De gemeente streeft met het beheer van deze twee parkeergarages naar een goede kwaliteit van dienstverlening voor haar bezoekers en inwoners en naar een zo goed mogelijk exploitatieresultaat. Een beheer van garages met oog voor kwaliteit en klantgerichtheid is hierbij essentieel.

Het parkeerbeheer van deze twee garages is uitbesteed; de beheerovereenkomst liep eind 2020 af. Gemeente Roermond wilde graag een nieuw beheercontract sluiten voor het beheer van deze parkeergarages. Haar wens was om de rol voort te zetten waarbij een marktpartij de beheertaken uitvoert en de gemeente de regie voert. Zij heeft Spark als expert gevraagd deze aanbesteding te organiseren en te begeleiden.

Spark heeft de vraag van de gemeente vertaald in een programma van eisen (PvE) en in samenwerking met de gemeente Roermond de aanbestedingsdocumenten verzorgd.

Het resultaat levert de gemeente een contract voor minimaal 4 jaar op, een goed kader om regie te voeren én een goed gevoel om de samenwerking met P1 verder vorm te geven. Met twee schone, veilige en goed onderhouden parkeergarages kan de gemeente een optimale klantbeleving blijven bieden aan haar bezoekers en inwoners.

Nooit meer iets missen? Volg ons op  LinkedIn & Twitter
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE