Parkeermonitor

Elke dag verwerken de parkeervoorzieningen in uw gemeente duizenden parkeerders. Maar krijgt elke parkeerder het parkeerproduct dat hij zoekt? En heeft u grip op dat parkeerproduct?

De hoeveelheid beschikbare parkeerinformatie neemt elke dag toe. Moderne apparatuur registreert waar en hoe lang mensen staan, en hoeveel en waarmee ze betalen. U bezit deze informatie, maar kunt u er ook direct over beschikken? Weet u wie uw parkeerders zijn, waar ze staan en hoeveel ze betalen? En zou u die informatie niet graag willen gebruiken om uw parkeerdienstverlening te verbeteren?

Parkeermonitor
Om uit deze enorme hoeveelheid parkeerdata eenvoudig en direct antwoord te krijgen op al uw vragen ten aanzien van uw parkeerproduct, heeft Spark de Parkeermonitor ontwikkeld. Een toegankelijke en laagdrempelige tool waarmee u in één oogopslag in een uniform overzicht ziet hoe uw parkeerproduct presteert. Betrouwbare managementinformatie afgestemd op uw eigen wensen en in te zetten waar en wanneer u maar wilt, op het detailniveau waarop u zelf kunt sturen. Dat biedt de Parkeermonitor.

Parkeeradviesbureau_Spark-parkeren_Charlotte Bakker_Hoorn_Parkeermonitor

Hoe het werkt
Spark koppelt gegevensbronnen uit verschillende apparatuur, leveranciers-onafhankelijk, aan elkaar in één database, en laat u daaruit zien wat u wilt weten. Betrouwbaar en eenvoudig. Zo kunt u gegevens die in uw bezit zijn gebruiken om uw aanbod te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over bezettingen, storingsduur en omzetverschuiving door wijziging van het beleid? In de Parkeermonitor ziet u direct wat hiervan de effecten zijn.

Gerichte vraag, direct antwoord
Gerichte vragen over parkeerproblemen of juist de wens om overzicht te scheppen in de veelheid aan gegevens? De Parkeermonitor schaalt met uw vraag mee. Of u nu van één parkeerterrein wilt weten hoe het functioneert of juist van uw hele parkeerareaal wilt weten hoe u dit efficiënter kunt laten presteren; de Parkeermonitor brengt de noodzakelijke gegevens bij elkaar en helpt u met de antwoorden waar u naar zoekt.

Parkeerdata.nl
Met Parkeerdata.nl heeft u online toegang tot data in de Parkeermonitor. Bekijk op YouTube hoe u gemakkelijk via www.parkeerdata.nl gegevens over uw inkomsten, aantallen parkeerders en verkochte parkeertijd in kunt zien.

Projecten
Parkeermonitor Arnhem
• Parkeermonitor Assen
• Parkeermonitor Enschede
• Parkeermonitor Hengelo
• Parkeermonitor ‘s-Hertogenbosch
• Parkeermonitor Hoorn
• Parkeermonitor Katwijk

Parkeermonitor Leeuwarden
Parkeermonitor Leiden en evaluatie
• Parkeermonitor Oss
Parkeermonitor Roermond
• Parkeermonitor Schiedam
• Parkeermonitor Tilburg
• Parkeermonitor Utrecht
Parkeermonitor Zaanstad
• Parkeermonitor Venlo
• Parkeermonitor Zwolle

Media
Datamanagement: van brij naar beleving – Parkeer24
Parkeermonitor Leiden, begrijpelijke en bruikbare parkeerinformatie – Vexpansie
Meten is weten met parkeermonitor – Parkeer24

Certificaat
Kwaliteit is gewaarborgd. Monit is gecertificeerd volgens ISAE 3402, type 1. Dit betekent dat een externe auditor heeft verklaard dat de procedures en systemen van Monit aanwezig en geschikt zijn.

ISAE 3402 is een onafhankelijk waarborg dat processen die uitbesteed zijn, aantoonbaar ‘in control’ zijn. ‘In control’ betekent dat processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en dat er voldoende maatregelen om fraude te voorkomen zijn ingericht.

Aanmelden
Ook uw gemeente aanmelden voor de Parkeermonitor? Mail naar Eric Stuyfzand of Rob Ebbing. Of bel 070 – 31 77 005.

Informatie 
Wilt u meer informatie over de Parkeermonitor?
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

    Uw naam *

    Uw e-mail *

    Uw telefoonnummer *


    Ja, ik wil graag meer informatie over de Parkeermonitor; neem vrijblijvend contact met mij op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]