GEZOCHT: Ondernemende (Junior) Consultant m/v

Rondjes rijden op zoek naar de beste parkeerplaats? Dat is straks verleden tijd. Je navigatiesysteem adviseert dan over de beste parkeerplaats voor de laagste kosten of geeft je het beste alternatief om je bestemming te bereiken. Om dat te bereiken, adviseren wij over integrale oplossingen voor systemen voor parkeren, mobiliteit en open data. Ga jij daaraan meewerken? Solliciteer dan naar de functie van

Ondernemende (Junior) Consultant m/v

die innovatief parkeren verder brengt

parkeeradviesbureau Spark-parkeren vacature Junior consultant adviseur

Bij Spark werken 20 mensen. We zijn het grootste adviesbureau voor parkeervraagstukken in Nederland. Spark heeft opdrachtgevers bij gemeenten en het bedrijfsleven, zoals luchthavens, retail, zorginstellingen, ontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Spark adviseert haar opdrachtgevers bij alle vormen van parkeervraagstukken en helpt met project-, proces- en interim management.

Je baan

  • Je stelt programma’s van eisen op, participeert in teams die aanbestedingen begeleiden, test systemen bij afname en oplevering.
  • Je denkt mee over integrale oplossingen voor systemen voor parkeren, mobiliteit en open data.
  • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan offertes en denkt mee bij ontwikkeling van diensten en producten.
  • Je maakt kennis met nieuwe technieken en systemen en wordt deel van een wereld waarin aan de toekomst van mobiliteit wordt gewerkt.
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Leidschendam of in huis bij de opdrachtgever in teamverband en zelfstandig aan uiteenlopende parkeervraagstukken.


Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting, liefst een aantal jaren werkervaring en bent toe aan een volgende stap.
  • Je begrijpt de behoefte van je opdrachtgever, gebruikt je deskundigheid om een advies op maat te geven.
  • Je bent gedreven en voelt je verantwoordelijk voor het eindresultaat.
  • Je kan goed structureren, analyseren en hebt technisch inzicht. Je beschikt zowel over goede mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Je werkt accuraat, bent proactief.
  • Je werkt graag samen met collega’s en bent ook in staat om zelfstandig een vraag op te pakken.

parkeeradviesbureau Spark-parkeren vacature junior consultant adviseur

Spark biedt
De mogelijkheid om je ambitie in te vullen vanuit een professionele onderneming in een collegiale sfeer. Volop de kans om mee te bouwen aan de groei van Spark en je eigen ideeën vorm te geven in je projecten. Werken in een leuk team waar jouw persoonlijke professionele ontwikkeling alle ruimte krijgt. Met korte communicatielijnen waardoor je snel kan schakelen en jouw bijdrage aan wat Spark voor haar opdrachtgever betekent, zichtbaar is.

Reageer nu!
Ben jij degene die wij zoeken? Reageer nu op onze vacature, mail je motivatie met cv naar Spark: info@spark-parkeren.nl.
Meer weten? Neem dan contact op met Eric Stuyfzand of Rob Ebbing via telefoonnummer 070 – 3177005. Of surf op onze website en krijg een indruk van ons team en onze projecten.