Online sessie Spark | Fietscongres 19 nov

Op donderdag  19 november 2020 vindt de tweede congresmiddag van het Nationaal Fietscongres plaats. Georganiseerd voor de fietsprofessional die niet alleen zijn netwerk wil uitbreiden, maar ook kennis wil opdoen; met een focus op actuele vraagstukken rondom het thema fiets. En dat allemaal online vanaf je (thuis)werkplek.

Programma
Het Nationaal Fietscongres vindt online plaats op 19 november van 13:30 uur – 17:30 uur. Bekijk hier het programma.

Spark is ook dit jaar partner van het Nationaal Fietscongres.

Online sessie
Graag delen we onze kennis en daarom verzorgen we om 15:30 uur de online sessie:

Fietsparkeren: waar moet je bij stilstaan?
In Nederland is de fiets niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Steeds meer krijgen we te maken met het parkeren ervan. Waar je moet je precies bij stilstaan?

In deze sessie nemen we je mee in de verschillende onderdelen van een fietsparkeervraagstuk. Dit doen we met korte interviews met 3 collega’s die elk zijn gespecialiseerd in een van de volgende onderwerpen: parkeernormen en kwaliteitseisen (Michel Houtkamp); handhaven van fietsparkeren (Karmijn de Wit); financiële vragen rondom fietsparkeren (Angelique Breukel). Zij geven antwoord op vragen als:  

  • Wat houdt proactief fietsparkeerbeleid in?
  • Welke handhavingsmethode werkt?
  • Wie draagt de kosten van een fietsparkeervoorziening?

Online stand
Gedurende de middag zijn wij aanwezig met een online stand.

Aanmelden
Een ticket (Euro 145,-) geeft je toegang tot de online congresmiddag op 19 november 2020. En (onder voorbehoud) tot de (fysieke) fietstocht en netwerkborrel op 27 mei 2021.

Korting
Kom met korting naar het online Nationaal Fietscongres. Speciaal voor onze relaties bieden wij een actiecode. Meld je aan via deze link en vul er onze actiecode NFCSPARK20 in. Hiermee ontvang je direct 10% korting op je ticket.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE