Save the date: 12 feb. gratis Symposium deelnemers Parkeerbarometer

Screenshot_Spark_EUR_Parkeerbarometer_programmaboekje_12_feb_2015.

Op donderdag 12 februari 2015 organiseren wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam een symposium, exclusief voor gemeenten die in 2013 en/of 2014 deel hebben genomen aan de Parkeerbarometer. Tijdens dit symposium wordt ingegaan op trends & ontwikkelingen en wordt middels nieuwe aanvullende onderzoeksresultaten getracht duiding te geven. Dit om de aantrekkelijkheid van onze binnensteden te kunnen optimaliseren.

Symposium Parkeerbarometer
Van analyse naar aanpak. Hoe kom ik ‘in control’ van de parkeeropgave?

Datum
Donderdag 12 februari 2015

Tijd
13:00-17:00 uur; vanaf 12:30 uur een lichte inlooplunch, na afloop van het symposium vindt een informele borrel plaats.

Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam, campus Woudestein
Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam
M-gebouw (het Expo- en Congrescentrum in het Van der Goot gebouw)
Zaal M2-10 (2e etage)

Genodigden
Dit symposium is exclusief en bedoeld voor de Parkeerbarometer deelnemers uit 2013 en/of 2014 (max. 2 organisatie-/beleidspersonen per deelnemende gemeente)

Kosten
Deelname aan dit symposium (incl. inlooplunch en aansluitende borrel) is gratis. Echter wordt er bij no-show Euro 50,- in rekening gebracht.

Programma
Bekijk het programmaboekje.

Routebeschrijving
De campus is zowel met het Openbaar Vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan het beste in de nieuwe parkeergarage P1, op 1 minuut loopafstand van het M-gebouw. Bekijk de wegwijzer en plattegrond.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Welmoed Rieff via welmoedrieff@spark-parkeren.nl of via 070-3177005.

Stel uw vraag
Maak optimaal gebruik van deze middag en stel uw concrete vraag of vragen vooraf. Deze zullen wij behandelen tijdens het symposium.

Aanmelden
U kunt zich niet meer aanmelden.