Primeur: VR-sessie ‘Bekijk parkeren door een andere bril!’ – Vakbeurs Mobiliteit

Foto: Spark. VR-moderators Bart Schinkel en Stan van de Hulsbeek.

In intensief bebouwde gebieden moeten we creatief omgaan met de beperkte ruimte. Woningbouw, bedrijven, infrastructuur, natuur; alles verdient een plek. Er is een strijd om de openbare ruimte. Gemeenten staan voor de uitdaging deze beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Parkeren is een belangrijk instrument om gemeentelijke ambities te behalen omtrent leefbaarheid, bereikbaarheid, aantrekkelijkheid en gezondheid.

VR-SESSIES
Tijdens de vakbeurs Mobiliteit op 27 & 28 november organiseert Spark samen met Barticipation in het parkeertheater VR-sessies. Een primeur in de parkeerwereld!

In deze unieke VR-sessies ‘Bekijk parkeren door een andere bril’ kijk je létterlijk door een andere bril. Zet de VR-bril op en stap binnen in de Albert Cuypgarage in Amsterdam: de eerste parkeergarage onder een Amsterdamse gracht. De garage is medio 2018 geopend en heeft ruim €35 miljoen gekost. Dankzij de 600 ondergrondse parkeerplaatsen is in de directe omgeving meer ruimte vrijgekomen voor de fietser, de voetganger en voor groen. Een efficiënt gebruik van de openbare ruimte. Maar wat is het effect van deze garage op de andere ambities in het gebied?

Centraal staat de impact van jouw keuzes op het gebied van parkeren in het bereiken van de ambities van jouw stad.

De rol van parkeren komt tijdens deze sessie zowel in beeld als in de discussie duidelijk naar voren.

Foto: Spark. Albert Cuypgarage, Amsterdam

DISCUSSIE
In de discussie ligt de focus op jouw rol als mobiliteitsexpert: krijg inzicht in hoe jij in dit lastige, ruimtelijke spanningsveld ervoor kunt zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt in het bereiken van de ambities van jouw stad. En discussieer mee onder leiding van moderators Bart Schinkel (Barticipation) en Stan van de Hulsbeek (Spark)!

Want wonen in een bereikbare, leefbare, aantrekkelijke maar ook een gezonde stad: wie wil dat nu niet?

TOEGANG
Deze unieke VR-sessies bijwonen? Dit kan dagelijks om 11:00 uur, 13:00 uur en 14:30 uur.
Bekijk het overzicht van alle sessies. Registreer eerst HIER voor gratis toegang tot de Vakbeurs Mobiliteit. Geef vervolgens je voorkeur voor een sessie aan.

STAND
Naast deze Unieke VR-sessies ben je ook welkom in onze Spark ‘livingroom’ stand 2.2.45, direct naast het parkeertheater. We vertellen graag over de actuele ontwikkelingen bij parkeren. Hoe je fietsverrommeling in je stad aanpakt bijvoorbeeld. Hoeveel laadpalen je nodig hebt, en hoe je ervoor zorgt dat deze zo efficiënt mogelijk worden gebruikt, nu en in de toekomst. Welke parkeerbeheertrends wij verwachten en wat dit voor jou gaat betekenen.

Monit maakt van een berg parkeerdata inzichtelijke informatie. Van fietsparkeren tot scanautodata, van financiële verantwoording tot laadpaalklevers. Hoe? Kom langs bij stand 2.1.47 voor een korte demo. 

REGISTREER
Mis het niet! Beleef de VR-sessies in het Parkeertheater!
En kom langs bij onze stand 2.2.45.
Registreer HIER voor gratis toegang tot de Vakbeurs Mobiliteit.

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE