VR-sessie ‘Parkeren als instrument voor een autoluwe binnenstad’

Foto: Spark

Vanwege het coronavirus is deze kennisbijeenkomst uitgesteld.

——————————————————————————————————————-

Kennisbijeenkomst
Op donderdag 2 april 2020 organiseert Parkeer Netwerk Nederland (PNNL) samen met Spark de kennisbijeenkomst “Parkeren als instrument voor een autoluwe binnenstad”.

Datum: donderdag 2 april 2020
Tijd: 10:00 – 12:00 of 12:00 – 15:00 uur
Locatie: Fort de Batterijen, Overeindseweg 25 in Nieuwegein

>> Meld je aan via de website van PNNL via deze link <<

Andere bril
Graag laten we je in deze kennisbijeenkomst door een andere bril kijken naar dit vraagstuk. Aan de hand van een Virtual Reality film in de Amsterdamse wijk De Pijp nemen we je mee hoe de inzet van de Albert Cuypgarage bijdraagt aan de leefbaarheid in de naastgelegen woonwijk.

Maar we gaan dieper de materie in. Aan de hand van diverse stellingen en theoretische input vanuit het vakgebied, zullen verschillende facetten worden belicht. Waar moet je aan denkenIs autoluw ook autovrijWat moet je ervoor inleveren? en Wat krijg je ervoor terug?

Aspecten die het spectrum van dit vraagstuk zullen belichten. Of het nu gaat om Amsterdam of een woonwijk in een andere gemeente. De inzet van parkeren kan bijdragen aan de leefbaarheid van de wijk!

Deze kennisbijeenkomst wordt verzorgd door Bart Schinkel (Barticipation Parkeeradvies) en Stan van de Hulsbeek (Spark).

Foto: Spark. Albert Cuypgarage Amsterdam.

Praktische informatie
Wij hebben plaats voor 30 deelnemers per sessie. Daarom organiseren wij twee sessies op een dag. Het programma ziet er als volgt uit:

Sessie 1
10:00     Ontvangst van de deelnemers
10:30     Start van de kennisbijeenkomst
12:00     Netwerklunch

Sessie 2
12:00     Netwerklunch
13:30     Start van de kennisbijeenkomst
15:00     Afsluiting

De twee sessies komen samen bij de lunch zodat u in een gezellige sfeer kunt netwerken.

Foto: Thomas Schlijper. De Pijp Amsterdam.

Aanmelden
Ben je als expert aangesloten bij PNNL, dan kan je kosteloos deelnemen. Heb je een ‘eventcode‘ gekregen van een spreker, dan kan je deze invullen bij het aanmelden. Ben je niet aangesloten, heb je geen eventcode, maar heb je wel interesse om deel te nemen? Dan ben je ook van harte welkom! Meld je aan via ‘aanmelden overig’.

LET OP! Er zijn maar 30 plaatsen per sessie. vol=vol

>> Meld je aan via de website van PNNL via deze link <<

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein van Fort de Batterijen. Met het OV vanaf Utrecht CS: neem buslijn 47 (halte Koppeldijk), vandaar is het 10 min. lopen.

Contact
Meer weten over deze kennisbijeenkomst? Stel je vraag aan Welmoed Rieff via welmoedrieff@spark-parkeren.nl of bel 070 – 31 77 005.