Hoe optimaliseert u uw parkeervoorzieningen? – vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 29, 30 en 31 januari vindt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs is gericht op verantwoordelijken en professionals voor het facilitair domein en gebouwbeheer uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg.

Parkeervoorziening optimaliseren
Parkeren van auto’s en fietsen is van essentieel belang voor het goed functioneren van elke organisatie. Slimme en makkelijk te bedienen tools helpen om een parkeervoorziening efficiënt te beheren en volledig controle te hebben over onder andere het gebruik, de financiële stromen en de werking van systemen.

Lezing
Monit, specialist in het ontsluiten van data, verzorgt op donderdag 30 januari om 12:30 uur de lezing ‘Hoe optimaliseert u uw parkeervoorzieningen?

Collega Ernst Bos laat namens Monit zien wat er nodig en mogelijk is om uw parkeervoorziening optimaal te beheren. En uw bezoeker gastvrij te ontvangen.

Aanmelden
Graag nodigen wij u uit om onze lezing bij te wonen en de beurs te bezoeken. Aanmelden hiervoor is gratis en kan via deze link

We hopen u te ontmoeten op 30 januari om 12:30 uur op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer!

Ernst Bos

Nooit meer iets missen? Volg ons op Twitter LinkedIn
En meld je aan voor onze nieuwsbrief UPDATE