Masterclass Parkeren Anno 2020: 5, 12 & 19 november

Foto: Spark

Foto: Spark

Zeker in tijden van lastige economische omstandigheden is en blijft parkeren een hot issue. Beperkte fysieke en financiële ruimte botsen met grote plannen of uitgebreide belangen. Het parkeervraagstuk wordt omgeven door vele vragen. Hoe belangrijk is parkeren voor de detailhandel? Is er een spanningsveld tussen mobiliteit en exploitatie? Vaak worden beslissingen genomen op basis van emotie, terwijl dit niet altijd tot de beste resultaten leidt.

Om goed om te kunnen blijven gaan met het parkeervraagstuk, is kennis onontbeerlijk. De Masterclass Parkeren biedt u de benodigde kennis en vaardigheden om te komen tot een goed onderbouwde en duurzame oplossing voor uw parkeervraagstuk.

Op donderdag 5, 12 en 19 november 2015 organiseren Erasmus Universiteit Rotterdam, Spark en DTV Consultants de Masterclass Parkeren Anno 2020.

Diverse sprekers zullen in intensieve en interactieve sessies alle ins & outs met u delen, om er voor te zorgen dat u uitstekend voorbereid bent op vraagstukken op het gebied van parkeren.

Meer informatie en aanmelden? Ga naar Informatie Masterclass Parkeren.