Even voorstellen!

Sinds kort heeft Spark versterking in het team van adviseurs: Suzanne!

Suzanne Dijkhuizen

In maart 2020 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft waar ik de master Transport, Infrastructuur en Logistiek heb gevolgd. Daarvoor studeerde ik Bouwkunde aan de TU Eindhoven waar ik me voornamelijk richtte op stedenbouwkundige projecten.

Bij Spark kan ik mijn passie voor de leefbaarheid binnen een stad combineren met mijn interesse voor de (technische) vraagstukken rondom parkeren. Parkeren is iets waar iedereen in de stad over mee kan praten en waar velen ook over mee wíllen praten. De kunst is om iedere stakeholder te zien en te horen en om de beleving van een stad tot een hoger niveau te tillen met een goed parkeerbeleid en de juiste parkeervoorzieningen.

Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst en blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit. Zo zullen we de elektrische auto, maar ook de zelfrijdende auto vaker gaan zien op de weg en dus ook in parkeervoorzieningen. Het gebruik van de elektrische fiets zal naar mijn verwachting voorlopig blijven stijgen. Deze en alle andere fietsen zullen ook veilig en efficiënt geparkeerd moeten worden, zonder dat dit het straatbeeld aantast.

Er zijn dus genoeg uitdagingen op het gebied van zowel auto- als fietsparkeren. Met veel enthousiasme verdiep ik mij hierin.

Contact? Mail: suzannedijkhuizen@spark-parkeren.nl