Even voorstellen!

Per 1 juli jl. verwelkomt Spark een nieuwe collega: Michel Houtkamp.

Michel stelt zich graag even voor:

‘Voor mijn studie Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Hogeschool Rotterdam heb ik vele soorten ruimtelijke projecten doorlopen waaronder het analyseren/ontwerpen van een woonwijk, winkelcentrum en stadsdeel. Hierbij was het doel om te zorgen voor een betere leefomgeving, wat zich voornamelijk uitte in vergroening, en het verbeteren van het vastgoed of het ontwikkelen van nieuwe bebouwing. Waar vaak niet bij werd stilgestaan is dat ook een goede parkeerinrichting grote invloed heeft op de leefbaarheid en de beleving van een omgeving.

Naar mijn mening een gemiste kans. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om bij het bereiken van de bestemming gemakkelijk en veilig de auto of fiets te kunnen stallen. Een doordacht en efficiënt ontwerp van de parkeervoorziening staat hierbij natuurlijk centraal! Bij Spark ben ik hier niet alleen in en weten wij wat er allemaal nodig is om de ervaring van de gebruiker zo positief mogelijk te laten zijn.

Mijn expertise ligt bij het ontwerp en de ruimtelijke inpassing. Door gebruik te maken van mijn ervaring met grafische software ben ik in staat snel een duidelijk beeld te vormen en de mogelijke knelpunten te identificeren.’

Contact? Mail mij: michelhoutkamp@spark-parkeren.nl