Even voorstellen!

Wij zijn blij met de versterking van ons adviesteam: Jeroen Wijsman.

Jeroen stelt zich graag even voor:

Na de opleidingen Logistiek Supervisor en Ruimtelijke Ontwikkeling heb ik in september 2022 mijn Master Human Geography behaald aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studiejaren heb ik ervaring opgedaan bij zowel private als publieke organisaties.

De openbare ruimte, de leefomgeving van ons allemaal, fascineert mij al van jongs af aan. Ik vind het leuk om te werken aan ruimtelijke vraagstukken en op die manier een positieve invloed te hebben op onze leefomgeving. Parkeren en mobiliteit zijn slechts onderdelen van de openbare ruimte, maar wel belangrijke onderdelen. In mijn werk kijk ik graag naar de impact van parkeren en mobiliteit op de openbare ruimte. Dit doe ik zowel voor het fysieke gebied (fysieke ruimte) als op sociaal gebied (menselijk gedrag).

In mijn werkzaamheden binnen het team visie en beleid heb ik de mogelijkheid dit vorm te geven. Dat parkeren binnen Spark verbonden is met thema’s als duurzaamheid en leefbaarheid spreekt mij enorm aan. Als adviseur mobiliteit en parkeerbeleid verdiep ik mij graag in vraagstukken rondom deelmobiliteit en duurzaamheid.

Contact? Mail mij: Jeroenwijsman@spark-parkeren.nl

Lijkt het je ook leuk om te werken bij Spark en onderdeel te zijn van het Spark team? Check eens onze vacatures.