Parkeer24 jaarcongres – 6 april: Discussieer mee in Spark Versnellingskamer

Weet jij wat de toekomst de parkeerwereld gaat brengen? Ben jij hier op voorbereid en weet je met wie je moet samenwerken om op deze toekomst voor te sorteren? Stilstaan is geen optie. Daarom is het thema van het PARKEER24Jaarcongres 2017 ‘In de Versnelling’, waar wij dit jaar partner van zijn.

Datum: 6 april 2017
Tijd: 10:00-17:00 uur
Locatie: Kasteel De Vanenburg in Putten

Het dagprogramma bruist van de mogelijkheden; kies in de ochtend uit diverse aansprekende versnellingskamers. Zoals die van Spark met haar versnellingsvraag: ‘Een eerlijke verdeling van gratis parkeerrechten is mogelijk, maar hoe realiseren we dat?’ onder begeleiding van collega’s Pieter Delleman en Mark Riemslag.

“Een eerlijke verdeling van gratis parkeerrechten is mogelijk, maar hoe realiseren we dat? – Versnellingsvraag Spark
Parkeren krijgt nooit een 8. Heel vaak redden we de 6 niet eens. Het lijkt nu in deze tijden van economisch opleving even minder urgent, maar de kosten van parkeren in combinatie met hassle voor de parkeerder blijven de gemoederen bezig houden. Het is en blijft een hoofdpijndossier van burger, bedrijf en gemeentelijk bestuur.

Afschaffen van parkeerregulering blijkt in de meeste gemeenten niet de oplossing. De aloude parkeeroverlast komt dan weer snel terug. Maar is het nu echt alleen maar mogelijk om gewenste doelgroepen te laten betalen voor parkeren zodat vreemdparkeerders elders parkeren? Wij denken dat het anders kan en zelfs zo dat het voor de parkeerder gratis is. Graag bespreken de haalbaarheid daarvan met u.”

Wat is een Versnellingskamer?
In de Versnellingskamer tijdens het congres is er een parcours voor je uitgestippeld waarin je in hoog tempo ideeën, visies en kennis met andere parkeer- en mobiliteitsprofessionals deelt. Laat je niet afremmen en kijk vooruit. Bekijk het overzicht van versnellingskamers.

De middag biedt verschillende verdiepingssessies van deskundige sprekers zoals ‘Verstedelijking: parkeren anders regelen‘ door Naomi Felder & collega Ed van Savooyen. Werp een blik op alle sprekers tijdens dit congres.

 Programma

 • Opening van de dag met dagvoorzitter Hugo van der Steenhoven
 • Vol gas de Versnellingskamer in
 • Bijtanken (Lunch)
 • Sessies ‘uit ‘t Parkeervak’ verzorgd door de partners van dit congres
 • Verdiepingssessies ronde 1

   Met:
  Cor Molenaar: Denk vanuit klantbelang; creatief omgaan met de openbare ruimte.
  Daniëlle Snellen: Wordt niet parkeren bepalend voor het stadsbeeld?
  Florien van der Windt: Parkeergarages 2.0.

 • Pitstop (Korte break)
 • Verdiepingssessies ronde 2

  Met:
  Frank Rieck: Automotive, the future of mobility.
  Naomi Felder & Ed van Savooyen: Verstedelijking: parkeren anders regelen.
  Herman Timmermans : Gebiedsondernemen: het parkeerterrein exploiteer je samen.

 • Kennis ‘inladen’ naar aanleiding van de Versnellingskamer (Resultaten worden met u gedeeld)
 • Olie verversen en doorsmeren (Afsluitende Borrel)

Ben je erbij?
Kom ook op 6 april naar het Parkeer24 jaarcongres en discussieer actief mee in de Spark Versnellingskamer. Ga naar de site van Parkeer24 en schrijf je in!