Coole dingen met parkeerdata!

Spark is deelnemer aan hét Nederlandse evenement voor Verkeer, Mobiliteit & Parkeren op woensdag 23 & donderdag 24 november in Expo Houten.

Bezoek onze Spark stand 1.906. Waar je in een relaxte woonkamersetting & onder het genot van iets lekkers met onze parkeerspecialisten kennis kunt maken, bij kunt praten en al je vragen kunt stellen.

Daarnaast verzorgt collega Wouter Steenstra op woensdag 23 november van 10:30 – 11:15 uur de Acquire Talk Coole dingen met parkeerdata.

parkeeradviesbureau_spark-parkeren_stand1-906_vmp_coole_dingen_met_parkeerdata_wouter_steenstra_2016

‘Er ontstaat een steeds grotere verkeersstroom aan parkeerdata: financiële informatie, geografische gegevens, gedetailleerde gebruikersinformatie… Hoe kunnen we al deze databronnen bij elkaar brengen? Welke coole mogelijkheden zijn er om deze data uiteindelijk toe te passen? Om in control te zijn en te blijven? Met een blik achter de schermen van de Parkeermonitor laat Wouter Steenstra van Spark tijdens deze Acquire Talk zien hoe verschillende databronnen worden gekoppeld om managementinformatie te genereren. Diverse sprekende voorbeelden uit Nederlandse gemeentes geven inzicht in de verrassende dingen die er met parkeerdata mogelijk zijn.’

Talks | Acquire Publishing
De Acquire Talks vinden plaats op de beursvloer, naast de stand van Acquire (1.900). De presentaties duren 45 minuten met genoeg ruimte voor interactie met het publiek. Deze interactie kan bijvoorbeeld worden gezocht aan de hand van ideeën, vragen en prikkelende stellingen.

Kortom: Verkeer, Mobiliteit & Parkeren is niet compleet zonder een bezoek aan onze AcquireTalk én onze stand 1.906!

Nog niet geregistreerd voor Verkeer, Mobiliteit & Parkeren 2016? Dat kan gratis via deze registratielink.

Verkeer, Mobiliteit en Parkeren_2016-logo-parkeeradviesbureau_spark-parkeren_stand_1-906