Mini-symposium 3 juli ‘Gedigitaliseerd parkeerbeheer: nieuwste ontwikkelingen, trends en uitdagingen’

Op donderdag 3 juli 2014 organiseert Spark het mini-symposium ‘Gedigitaliseerd parkeerbeheer: nieuwste ontwikkelingen, trends en uitdagingen’ van 12:30 – 17:00 uur in Eindhoven.

Aanleiding
Het digitaliseren van het gemeentelijk parkeerbeheer gaat met snelle schreden. Zo meldde Binnenlands Bestuur recentelijk dat bijna de helft van de gemeenten met een parkeervergunningstelsel nu de mogelijkheid biedt om digitaal een vergunning aan te vragen. Daarnaast oriënteren steeds meer steden zich op een efficiëntere, meer informatie gestuurde handhaving. En dan blijkt er veel mogelijk te zijn. Om deze gemeenten meer inzicht te verschaffen in de nieuwste ontwikkelingen organiseert Spark dit verdiepende seminar.

Doel
Het mini-seminar is bedoeld voor diegenen die meer kennis willen hebben van de diverse componenten van het kentekenparkeren en hun implicaties voor de gemeentelijke bedrijfsvoering. In het seminar behandelen wij diepgaander enkele onderwerpen, maar voor gemeenten die zich voor het eerst op de materie oriënteren organiseren wij een speciale deelsessie.

Programma
Het volledige programma (2 verdiepende onderwerpen gecombineerd met actieve deelsessies) wordt binnenkort bekend gemaakt.

Datum  Donderdag 3 juli 2014
Tijd      12:30 – 17:00 uur
Locatie Eindhoven (op loopafstand van Centraal Station)

Kosten
De kosten voor deze middag (incl. inlooplunch) zijn € 75,00 per persoon

Aanmelden
U kunt zich niet meer aanmelden.