Ernst Bos bij Facilitair & Gebouwbeheer: Hoe maak ik parkeren zo efficiënt en gastvrij mogelijk?

Op 23, 24 en 25 januari 2019 vindt in de jaarbeurs in Utrecht de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats.

Hospitality & Parkeren
In het programma is op donderdag 24 januari plaats ingeruimd voor Vexpan om een lezingenblok in te vullen over parkeren. Gekozen is voor het overkoepelende thema: ‘Hospitality, hoe gastvrij is uw parkeervoorziening?’

Foto: Spark

In zaal 3 verzorgden Ernst Bos (Spark), Otto Meijer (SKIDATA) en Bram Leusink (EVConsult) elk een lezing, die het thema vanuit diverse invalshoeken belichtten.

Gastvrij zijn voor al je bezoekers, huurders en werknemers. Dat willen we allemaal. En kan het verschil maken. Geeft de eerste indruk wat men bij jou kan verwachten. Is de eerste stap in het bereiken van een tevreden parkeerder.

Toch blijkt dit in de praktijk lastig: je hebt (te) weinig of juist (te) veel parkeerplaatsen voor al je parkeerders. Die ook nog eens verschillend zijn.

Hoe ga je hier slim mee om? Wat moet je hier allemaal voor regelen? Hoe ga je om met de laadpaalinfrastructuur? Ben je wel toekomstproof?
Hoe vertaal je hospitality naar parkeren, zodat je jouw werknemer, huurder en/of bezoeker gastvrij kunt ontvangen, hij zich welkom voelt en uiteindelijk weer tevreden vertrekt.

Foto: Spark

Collega Ernst Bos trapte het 3 lezingenblok over Hospitality en Parkeren af met de lezing: Hoe maak ik parkeren zo efficiënt en gastvrij mogelijk?

Foto: Spark

Hospitality staat hoog in het vaandel. Wij willen allemaal graag de werknemer, huurder en/of bezoeker op een gastvrije manier ontvangen. Voor de bezoeker begint gastvrijheid op de plek waar je ze welkom heet. Maar de eerste plaats waar een bezoek begint en eindigt is de parkeerplaats. Toch blijkt dit in de praktijk lastig: je hebt bijvoorbeeld (te) weinig of juist (te) veel parkeerplaatsen voor al je parkeerders. Of je hebt te maken met verschillende gebruikersgroepen. Hoe ga je slim met je parkeercapaciteit om? En hoe zorg je dat verschillende gebruikersgroepen efficiënt kunnen parkeren? Aan de hand van casus Parkeergarage P+R Utrecht Science Park (eerst: P+R De Uithof) laat Ernst Bos zien hoe je dit organiseert. Met een gastvrije parkeervoorziening en tevreden parkeerders als resultaat.

Om 11:00 uur vervolgde Bram Leusink (EVConsult): Hoe maak ik Business Cases parkeren EV proof?

Foto: Spark

Otto Meijer (SKIDATA) sloot het lezingenblok af met: Hospitality en parkeren: Hoe regel je dat met apparatuur?

Foto: Spark

Contact
Meer weten over hoe u slim om kunt gaan met uw parkeercapaciteit? En hoe u ervoor zorgt dat verschillende gebruikersgroepen efficiënt kunnen parkeren? 
Neem vrijblijvend contact op met Ernst Bos via ernstbos@spark-parkeren.nl of 070 – 3177 005.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter LinkedIn
Of meld je (gratis) aan voor Update