Bezoek onze stand in NeVaP Innovatie Huis | PROVADA 30, 31 mei & 1 juni

Op 30, 31 mei en 1 juni is Spark met stand 54 in het NeVaP Innovatie Huis (hal 12) aanwezig op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Vastgoedbeurs
PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Dit jaar is het thema Connecting the Future.

Assetmanagement & Parkeren
Als eigenaar van uw parkeervoorziening ontzorgt Spark u als assetmanager in uw parkeeropgave. Wij treden op in uw plaats en verrichten, namens u, alle benodigde taken en functioneren als gedelegeerd opdrachtgever naar klanten, beheerder, leveranciers en overige stakeholders. Met Spark als assetmanager bent u ervan verzekerd dat uw parkeervoorziening optimaal en afgestemd op uw wensen presteert, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Lees meer over de rol van Spark als assetmanager en over ons baanbrekend parkeerconcept voor kantoren en multi-tenant gebouwen.

Impressie van het NeVaP Innovatie Huis op de PROVADA 2017

NeVap Innovatie Huis
Op de drie beursdagen vindt u onze Spark stand in het NeVaP Innovatie Huis. NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoed-exploitatie sector. Het NeVaP Innovatie Huis is gevestigd in Hal 12 tussen het DGBC Plein en Forum 1.

NeVaP Innovatie Debat ‘De vastgoedprofessional in 2025’ en Beurs Borrel
Op dinsdag 30 mei a.s. zal van 15.30 tot 16.30 uur het eerste NeVaP Innovatie Debat plaatsvinden in Forum 1. Tijdens dit debat zal ‘De vastgoedprofessional in 2025’ centraal staan en zullen de eisen aan deze vastgoedprofessional door gerenommeerde sprekers vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Aansluitend aan dit debat verwelkomen wij u graag bij de NeVaP Beurs Borrel in ‘ons huis’.

Het debat staat onder leiding van Tom van ’t Hek. Het debat bijwonen? Meld u hier aan.

Welkom!
Kom langs bij onze stand voor een persoonlijke ontmoeting en een goed gesprek onder het genot van verse koffie van onze barista. Of geniet van een heerlijke smoothie.

Laat u informeren hoe Spark als assetmanager u – als eigenaar van uw parkeervoorziening(en) – ontzorgt in uw parkeeropgave. Terwijl u volledig grip houdt op de exploitatie van uw parkeervoorziening.

U vindt ons in het NeVap Innovatie Huis: stand nr. 54 in hal 12, elke beursdag tussen 10:00 en 17:00 uur.
Contact
Kunt u niet aanwezig zijn op de PROVADA maar wilt u wél meer weten over onze rol als assetmanager of over het baanbrekend parkeerconcept van Spark? Neem dan contact op met Rob Ebbing via robebbing@spark-parkeren.nl of bel 070 – 31 77 005.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, Facebook & LinkedIn