Bezoek onze stand in NEVAP Innovatiehuis | PROVADA 5, 6, & 7 juni

Op 5, 6, & 7 juni is Spark met stand 54 in het NEVAP Innovatiehuis (hal 12) aanwezig op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Vastgoedbeurs
PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Dit jaar is het thema ‘EDUCATE-INNOVATE-INTEGRATE’.

NEVAP Innovatiehuis
Op de drie beursdagen vindt u onze Spark stand in het NEVAP Innovatiehuis. NEVAP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoed-exploitatie sector. Het NEVAP Innovatiehuis is gevestigd in Hal 12 tussen het DGBC Plein en Forum 1.

Impressie NEVAP Innovatiehuis – stand 54, hal 12

Duurzaam exploiteren; niet parkeren maar realiseren
Op donderdag 7 juni a.s. zal van 15.30 tot 16.30 uur het NEVAP Innovatie event plaatsvinden in Forum 1 met het thema ‘Duurzaam exploiteren; niet parkeren maar realiseren’. Tijdens dit debat zal Spark een pitch verzorgen over Parkeernormen en herontwikkeling. Aansluitend aan dit debat verwelkomen wij u graag bij de NEVAP Beurs Borrel in ‘ons huis’.

Welkom!
Kom langs bij onze stand voor een goed gesprek over parkeren onder het genot van een heerlijk stuk NEVAPpeltaart of een goede kop koffie. Een coffee artist maakt dit laatste nog aantrekkelijker door een kunstwerk te maken van uw cappuccino.

Advies
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laat u adviseren over o.a. parkeernormen, de mogelijkheden om individuele huurders eigen parkeerplaatsen te laten beheren zonder tussenkomst van verhuurder/beheerder, of hoe u gemakkelijk inzicht krijgt in de prestaties van een parkeervoorziening zonder dat u specialistische kennis nodig heeft van parkeersystemen.

Spark helpt u graag!

U vindt ons in het NEVAP Innovatiehuis: stand nr. 54 in hal 12, elke beursdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Contact
Kunt u niet aanwezig zijn op de PROVADA maar wilt u wél meer weten over parkeernormen en herontwikkeling? Neem dan contact op met Rob Ebbing via robebbing@spark-parkeren.nl of bel 070 – 31 77 005.

Op de hoogte blijvenVolg ons op TwitterFacebook & LinkedIn