Gezocht: Adviseur inkoop on- en off-street parkeersystemen

Foto: Krsto Jevtic

Waar staan wij voor?
Wij geloven dat we met parkeren impact hebben op de leefbaarheid en bereikbaarheid van een stad. Dit vraagt om een integrale blik op de leefomgeving en specialistische parkeeroplossingen. Bij deze oplossingen horen ook systemen die ervoor zorgen dat een parkeervoorziening op een klantvriendelijke manier te gebruiken is.

Hoe draag jij hieraan bij?
Voor ons team zoeken wij versterking op het gebied van advies en inkoop van on- en off-street parkeersystemen. Dat kunnen de ‘traditionele’ ticketautomaten of slagboominstallaties zijn, maar ook reserverings- en vergunningensystemen of koppelingen van deze systemen met andere systemen in de snel veranderende mobiliteitsketen. Help jij mee om de ambities van onze opdrachtgevers waar te maken?

Foto: Spark

Wat ga je doen?
Je helpt onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun wensen op het gebied van on- en off-street parkeersystemen en ondersteunt waar gewenst het inkoopproces.

Als extern adviseur neem je bij de ene opdracht zelfstandig deel aan een projectteam; bij de andere opdracht ondersteun je de projectleider die verantwoordelijk is voor de inkoop en begeleid je van A tot Z de daadwerkelijke implementatie van de systemen.

Jouw werkzaamheden zijn vaak onderdeel van een veel breder vraagstuk waar Spark bij betrokken is. Hierin sta je niet alleen. Spark biedt een heel team van collega’s dat altijd klaar staat om met jou te sparren. Ook komt het regelmatig voor dat je samen met ervaren collega’s meedenkt met het ontwerp en de ontwikkeling van een parkeervoorziening; of over het beheer en onderhoud nadat de systemen zijn geïmplementeerd. En dat maakt het werk zo enorm gevarieerd en leuk.

Welk profiel heb jij?

  • HBO/WO denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur kennis op het gebied van parkeersystemen; gevoel voor en begrip van systemen en ICT; je weet deze te vertalen naar functionaliteit
  • Je hebt ervaring met inkoop- en verkoopprocessen, bij voorkeur aangevuld met het schrijven van functionele programma’s van eisen
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk uitstekend uitdrukken
  • Je wordt weliswaar omringd door een team van professionals, maar we verwachten een hoge mate van zelfstandigheid
  • Je werkt zorgvuldig, bent doelgericht, verplaatst je in de eindgebruiker en bent uiteraard klantvriendelijk en commercieel ingesteld
  • Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen en je kunt je goed inleven in de diverse bedrijfsculturen van al onze opdrachtgevers
Foto: Spark

Wie zijn wij?
Spark is een informele organisatie waar 20 eigenwijze, maatschappelijk betrokken professionals werken met passie voor het parkeervak.

Bij Spark heb je veel ruimte en vrijheid en bepaal je zelf je grenzen. Dit vraagt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Spark biedt volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Het initiatief ligt bij jou.

Om als team op de hoogte te blijven en kennis te delen, spreken we elkaar regelmatig tijdens digitale overleggen. Innovatie en kennis gaan bij ons hand in hand. We zitten bovenop maatschappelijke ontwikkelingen. Met ons hele team en in ‘Sparklabs’, waar we op een onderwerp focussen, bedenken we creatieve oplossingen. Hier dagen we elkaar uit om maatschappelijke trends te vertalen naar ons vakgebied of producten te ontwikkelen.

Naast hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning. Zo borrelen we regelmatig op afstand en zodra het kan, organiseren we weer onze sportclinics en BBQ’s. En lunchen we weer met elkaar aan onze eettafel.

Zin om ons team te versterken?
Ben je enthousiast over deze functie en wil je graag bij ons werken? Met jouw bijdrage van toegevoegde waarde zijn?

Laat het weten aan Welmoed Rieff via een belletje of mailtje. Ook als je meer informatie wilt, kun je contact met haar opnemen via welmoedrieff@spark-parkeren.nl of
070 – 31 77 005.