Aanbesteding parkeerapparatuur Groot Handelsgebouw Rotterdam

Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam is gelegen aan het Stationsplein, direct naast Rotterdam Centraal Station. Het rijksmonument is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland: een stad in een stad. In het gebouw is naast horeca, opslag en kantoren ook een garage te vinden. Naast de parkeerplaatsen in het gebouw zelf, heeft het Groot Handelsgebouw ook de beschikking over de parkeergarages gelegen in de voormalige schaatsbaan naast het Groot Handelsgebouw.

De vier garages van het Groot Handelsgebouw bieden ruimte aan meer dan 950 auto’s. De huidige parkeerinstallatie is sterk verouderd en aan vervanging toe. Het Groot Handelsgebouw vraagt Spark een pve op te stellen en het aanbestedingstraject hiervoor te begeleiden.

Inmiddels is het aanbestedingstraject voor de aanschaf van nieuwe parkeerapparatuur gestart. De eisen en wensen die gesteld worden aan het nieuwe parkeersysteem heeft Spark vastgelegd in een programma van eisen. Op basis van het programma van eisen zijn leveranciers gevraagd een offerte uit te brengen voor de vervanging van de parkeerapparatuur van de vier parkeergarages van het Groot Handelsgebouw.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter LinkedIn
Of meld je (gratis) aan voor Update