Even voorstellen!

Per 1 juli jl. verwelkomt Spark een nieuwe collega: Michel Houtkamp. Michel stelt zich graag even voor.

‘Bij een aantrekkelijke stad hoort goede bereikbaarheid’

De resultaten van de Parkeerbarometer zijn bekend: het gebruik van binnenstedelijke parkeerplaatsen stijgt voor het tweede jaar op rij. Alleen de kleine gemeenten laten nog steeds een daling zien van bijna 3%. Wat betekenen deze cijfers voor de retailsector? Harry Bijl, innovator en inspirator bij INretail, geeft zijn visie.

Terugblik & inzichten Parkeerbarometer symposium

Op 1 juni jl. organiseerde Spark samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam het Parkeerbarometer symposium, exclusief voor gemeenten. Graag blikken we met foto's terug op deze middag in Rotterdam en delen we de opgedane inzichten.

Ontwerpopdracht fiets-parkeeroplossing 3VWO Technasium

Toen Spark in het kader van haar 10e verjaardag een prijsvraag uitschreef voor studenten, kreeg het Goois Lyceum in Bussum daar lucht van. Resultaat: een door Spark geformuleerde opdracht voor het vak Onderzoek & Ontwerp voor 3VWO leerlingen die de stroming Technasium volgen.

Bezoek onze stand in NeVaP Innovatie Huis | PROVADA 30, 31 mei & 1 juni

Op 30, 31 mei en 1 juni is Spark aanwezig op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Kom langs bij onze stand voor verse koffie van onze barista. Of geniet van een heerlijke smoothie. Laat u informeren hoe Spark als assetmanager u – als eigenaar van uw parkeervoorziening – ontzorgt in uw parkeeropgave. U vindt ons in het NeVap Innovatie Huis: stand 54 - hal 12 vanaf 10:00 uur.

SAVE THE DATE: 1 juni symposium Parkeerbarometer

Op 1 juni organiseren wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam ons jaarlijkse Parkeerbarometer symposium, exclusief voor gemeenten. Hierbij verbreden we het onderwerp en gaan we met elkaar op zoek naar motieven. Diverse sprekers delen hun ervaringen en geven vanuit hun achtergrond hun visie op de trends & ontwikkelingen. Meld u alvast aan!

Uitreiking ESPA Gold parkeergarage Lammermarkt

Op woensdag 19 april jl. is de parkeergarage Lammermarkt feestelijk geopend. Tijdens de opening nam wethouder Paul Laudy de Golden European Standard Parking Award in ontvangst, uitgereikt door collega Ernst Bos namens Vexpan.

Post-hbo opleiding Parkeermanager van start

Onlangs is de vernieuwde modulaire post-hbo opleiding ‘Parkeermanager’ van DTV Consultants van start gegaan. Topdocenten uit de praktijk stomen de (aspirant) parkeermanagers klaar voor het vak. Zo brengen collega's Rob Ebbing en Ed van Savooyen hun expertise in voor de module ‘Financiën’. Inschrijven voor een module?